Post by tidisensimoo on Feb 21, 2022 1:22:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε την κατάσταση vip ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Παλιότερα ήταν καλύτερη...η μόνη προβολή που λειτουργεί τώρα είναι η προβολή δρόμου..όλες οι άλλες δεν μπορούν να αναπαραχθούν λόγω σοβαρών δυσλειτουργιών..από τότε που προσθέσατε διαφημίσεις...λυπηρό.. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι λίγο πηδή και ανακριβή... ειλικρινά δεν επρόκειτο να σου δώσω καν 3 αστέρια. Απεγκαταστάθηκε μετά από 10 λεπτά. Διορθώστε τα προβλήματα και θα σας ξαναδώσω 5.
Η νέα ενημέρωση είναι τόσο ενοχλητική, η παλιά έκδοση είναι καλύτερη από τη νέα, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο παιχνίδι στη νέα έκδοση, πολλές επιλογές δεν υπάρχουν.
Racing Fever: Moto Võidusõit hjlz
καλό είναι το παιχνίδι απλά νομίζω πως πρέπει λίγο να φτιάξουν την κυκλοφορία να μην έχει τόσα αυτοκίνητα
Απλώς διορθώστε το σφάλμα χειρισμού.. μερικές φορές στην αρχή ενός αγώνα η μοτοσυκλέτα τείνει να κινείται προς μία κατεύθυνση.. διαφορετικά το παιχνίδι είναι καλό
Γεια είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους λάτρεις του ποδηλάτου! Αλλά έχω ένα πρόβλημα σε αυτό. ολοκλήρωσα μέχρι το επίπεδο της ερήμου 12, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ολοκληρώθηκε ακόμη και το ievel-12, το επίπεδο 13 δεν είναι για μένα.. Απαντήστε για αυτήν την κριτική... Διαφορετικά, το παιχνίδι είναι υπέροχο
Παρά πολύ καλό παιχνίδι
Το Muliplayer δεν λειτουργεί, συνεχίζει να εμφανίζεται ως ERROR κάθε φορά. Θα του έδινα 5 αν δεν ήταν γι' αυτό
έχει κάποιες δυνατότητες, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν τόσα πολλά σφάλματα που ενοχλούν τον χρήστη, όπως η αναντιστοιχία ήχου και ακόμη και μερικές φορές δεν ακούγεται καθόλου ήχος στο ποδήλατο.
Είναι πάρα πολύ πολύ καλή εφαρμογή "εγώ" που την χρησιμοποιώ μου αρέσει πολύ!! Όποιος άλλος θέλει άς την δοκιμάσει εάν θέλει.
Super Fantastic και το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ είχα παίξει πολλά παιχνίδια αγώνων και πολλά άλλα είδη, αλλά όταν είδα αυτό το παιχνίδι από χθες και μετά, αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι που έχω ζήσει ποτέ
Υπέροχο παιχνίδι. Ωστόσο, όταν αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν μπορώ να συγχρονίσω τα δεδομένα μου με το Gplay. Έχω ολοκληρώσει δύο κεφάλαια, για να ξεκινήσω το τρίτο κεφάλαιο χρειάζομαι επίπεδο 13. Θέμα - 1 Το παιχνίδι σταματά να αυξάνει το επίπεδο. Δεν μπορώ να επιτύχω το επίπεδο 13. Θέμα - 2 Προσπάθησα να συγχρονίσω τα δεδομένα με το Gplay. Σκέφτηκα να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή έτσι ώστε το πρόβλημα να λυθεί και έγινε. Μετά την εγκατάσταση προσπάθησα να επαναφέρω τα δεδομένα μου μέσω του Gplay. Αλλά δεν μπορεί. Έχασα τα δεδομένα μου. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που μου άρεσε πολύ. Διορθώστε αυτά τα ζητήματα το συντομότερο δυνατό
δεν μου αρεσει γιατι χωρις να ακουμπαω τα αλλα αμαξια λεει πως τα ακουμπησα και ετσι χανω χρονο!!!
Το παιχνίδι έχει κάποιες καθυστερήσεις σε ορισμένες προβολές κάμερας και ακόμη και στο μενού. Επιπλέον, ένα καλό παιχνίδι. Σχεδόν όπως το nfs, αλλά μόνο η έκδοση μοτοσικλέτας 😁
fuc*** login δεν είναι σωστά όλη η πρόοδός μου δεν επανέρχεται μετά τη σύνδεση
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά οι διαφημίσεις είναι πραγματικά ενοχλητικές. Σε κάθε τέλος του επιπέδου υπάρχουν πάντα διαφημίσεις και αυτό είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Μπορείτε να βάλετε διαφημίσεις, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι παίκτες σας δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους περιμένοντας αυτές τις διαφημίσεις. Ξέρω ότι η παρακολούθηση αυτών των διαφημίσεων θα σας δώσει χρήματα, αλλά ελπίζω να λάβετε υπόψη και τους παίκτες σας. Τέλος, για το Multiplayer υποθέτω ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό επειδή δεν μπορείτε να βρείτε ταίριασμα.
3 αστέρια για τα γραφικά. Αλλά συνεχίζει να δυσκολεύεται όταν αγωνίζομαι. Η συσκευή μου είναι Huawei y5 prime
Παρακαλώ λιγότερες διαφημίσεις
παρακαλούμε βάλτε ένα κουτί εκπαιδευτικού που θα μας επιτρέψει να απενεργοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε το εκπαιδευτικό ταξίδι. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι σας είναι καταπληκτικό
Όταν πατάω γκάζι χυνω
Κσλο αλλα αργει να φορτωσει
Καλύτερες πωλήσεις - Noulasmoto
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις κατέστρεψαν το παιχνίδι. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται.. μετά από κάθε αγώνα/παιχνίδι.
είναι ένα καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το τιμόνι.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant ยุทธศาสตร์ chss
Τι φταίει αφού παίζεις για 5 μήνες συνεχόμενα.. Το ποδήλατο δεν φαίνεται κατά την οδήγηση, εμφανίζεται μόνο το 2 τιμόνι.. Pliz help.. 😢😥😥
πολύ διασκεδαστικό. Ποτέ δεν ένιωσα έτσι μετά τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ακόμα κι αν ήταν απλώς ο ίδιος αγώνας! Εκτονώνω το άγχος μου κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι και είμαι πολύ ικανοποιημένος. ΔΕΝ ΕΨΕΨΕ
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί επανεκκίνησης του παιχνιδιού. Γιατί βάζεις κάτι τέτοιο. Όλα αυτά που κάνατε μπορεί να φύγουν με ένα κατά λάθος θάμνο κουμπιού. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακό.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ........ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Το παιχνίδι είναι καλό.. Αλλά πώς να βάλεις το αστυνομικό αυτοκίνητο σε αυτό το παιχνίδι Κάποια στιγμή δουλεύει κάποια στιγμή όχι...
Παίξτε Hoppidy στο CrazyGames
Πολύ καλό παιχνίδι και επιτέλους και ελληνικά σε ένα παιχνίδι μπραβο
Η λειτουργία πολλών παικτών δεν λειτουργεί αν και έχω σταθερή σύνδεση και ξαφνικά τα αυτοκίνητα αλλάζουν λωρίδα..... Αλλά είναι υπέροχο παιχνίδι.. Λατρεύω το..
Πολύ καλό game play, δεν κολλάει καθόλου. Εξαιρετικά διασκεδαστικό.
Αυτό το παιχνίδι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το δεύτερο είναι. Αλλά ο έλεγχος δεν είναι καλός
Το λάτρεψα πολύ. Επιτρέψτε μου να προτείνω μια μικρή στροφή και στροφή στο δρόμο, μερικές στροφές εδώ κι εκεί για να κρατήσουν τις διαδρομές ενδιαφέρουσες. Οι ίσιοι δρόμοι αρχίζουν να σε κουράζουν μετά από λίγο
Το παιχνίδι είναι χάλια περίοδος είναι χάσιμο ακόμη και να κατεβάζετε διαφημίσεις κάθε δευτερόλεπτο το παιχνίδι παίζει καθυστερημένα. Τα γραφικά είναι επίσης χάλια μην χάνετε χρόνο σε αυτό το 💩φτιαγμένο παιχνίδι αφήστε την ανάσα σας
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά είσαι απερίσκεπτος ρώτησα πώς να ξεκλειδώσω την προσαρμοσμένη λειτουργία αλλά για 2 μήνες επίσης δεν υπάρχει απάντηση που δεν αξίζεις να δημιουργήσεις αυτό το παιχνίδι, αλλά ο θεός σου έδωσε την ευκαιρία
Racing Fever: Moto Racing sdc
Το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από κουλ όπως για μένα. Κάθε φορά που θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι που είναι πολύ απαιτητικό, προτείνω αυτό το παιχνίδι.
Δεν μου άρεσε Χαλιά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και παίζω κάθε φορά αν είμαι ελεύθερος, αλλά το polis car είναι δυνατό για μένα αν θέλω να προσπεράσω, έλα γρήγορα και με μπλοκάρεις και το παιχνίδι τελείωσε.
Racing Fever - Αρχική σελίδα | Facebook
Racing Fever: Moto Състезателни pfd