Post by tidisensimoo on Feb 21, 2022 1:41:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
אני משחק במשחק הזה רק כמה שבועות ואני ממש אוהב אותו. אני ממש לא אוהב כמה זמן לוקח לשדרוגים לפריטים במסעדה ואת העובדה שזה דורש כל כך הרבה אבני חן, אבל זה עדיין ממש כיף ועדיין נתתי לזה 5*
זה משחק נהדר. אני משחק בו כל יום. עם זאת, היו יותר תקלות מהרגיל. שיחקתי ברמה 20 של אירוע משאית האוכל כשהמשחק נסגר פתאום (האפליקציה נסגרה). חזרתי לאירוע משאית האוכל, וחזרתי לרמה 15. מעולם לא איבדתי את הרמה, אז עכשיו אני צריך להתחיל מחדש. זה לא הוגן שבשל תקלה, אני מאבד את ההתקדמות שלי. זה קרה יותר מפעם אחת.
המשחק נראה קל אבל כשעוברים שלבים זה נהיה קשה יותר. מומלץ!!!
אני כל כך נהנה לשחק במשחק אבל הצורך לרכוש אבני אודם כדי להמשיך לשחק זה יותר מדי. קשה מאוד להמשיך לשחק ברמה גבוהה יותר מבלי לשדרג את המסעדות והאודמים תמיד, תמיד נחוצים. אין שום שדרוגים שאתה יכול להשיג בלי צורך להשתמש באבני אודם. אז יש הזדמנויות להרוויח רונים אבל זה אף פעם לא מספיק. 1, 5 או 10 אודמים כאשר אתה סוף סוף משלים הישג, אך עם זאת זה עלה מעל 10 אודם עבור כל שדרוג.
אני שחקן במשך שנתיים ומעלה והמפתחים דוחפים את המשחק לקרקע עם תקלות קבועות בכל עדכון, רמות נורמליות שאי אפשר להשלים ללא בוסטרים או הוצאות אבני אודם, מחירים גבוהים יותר עבור רכישות במשחק עם פחות עבור כסף, תניית "הכי עדכנית" בכל קווסט של סוף שבוע, ורמות שקשה לשחק בהן. אני קרוב לנקודה של להפסיק את המשחק ולהסתלק. מפתחים לא מקשיבים למשוב של שחקנים (לקוחות) בכלל.
אופייני. כיף בהתחלה. אז בקרוב אתה לא יכול להתקדם בלי לקנות כלום. מקריאת ביקורות אחרות, נראה שזה מנצל את הדחף של אנשים לקנות. הזהר.
מאוד ממכר!!!!! המשחק מרגש עם כל רמה חדשה שאתה לא יודע למה לצפות. כמו כן, זה מפתיע עם רמות החגים של המשחק כאשר זה הזמן הזה של העונה.
עען
אוהב את זה אבל מתאכזב מהדרך שבה המשחק הולך. עסקאות רובי גבוהות יותר ויותר. אי אפשר לנצח רמות בלי להוציא טונות של אודמים ואתה צריך להוציא כסף אמיתי בשביל אלה. מבצעים שונים מוצעים לאנשים שונים, וזה לגמרי מגוחך! תגמולים ממשימות הגילדה אפילו לא כל כך מעולים, ברצינות חבר'ה? עם כל הכסף שאתה מזלזל מאיתנו, אתה לא יכול לעשות קצת יותר טוב כדי שלא נרגיש כל כך תלושים? כמו כן, האם אתה יכול לעשות כמה תלבושות טובות?
משחק כיפי. החלק הקישוט של המשחק יכול להיות קצת שונה. רק נראה שזה קצת מוזר, אבל עדיין נחמד ומהנה
זה משחק שכיף לשחק בו, אני פשוט לא אוהב כמה קשה להשיג את אבני החן שאתה צריך כדי לעשות את השדרוגים לחנויות שבהן אתה נמצא כמו חנות ההמבורגרים או חנות העוגות. גם המשחק שלי נהיה די פיגור ככל שהרמה גבוהה יותר.
ממכר להפליא😍😍😍
זה משחק 5 כוכבים... אבל שלי יש כמה בעיות שצריך לתקן ואני בשמחה אחזיר 5 כוכבים. לא יתן לי לפתוח את רשימת החברים שלי בכל פעם שאני לוחץ על חברים המשחק שלי נכבה, הבעיה הזו נמשכת בערך 6 ימים עכשיו, גם לא נותנת לי לשוחח בגילדה שלי, אני מקליד משהו ואין חץ לשלוח. יאפשר לי לשלוח מדבקות בלבד. כן אני מחובר. אבל עדיין אומר התחבר כשאני לוחץ זה אומר התנתק? יצרתי קשר עם mytona מספר פעמים. משחק צור איתנו קשר.
כיף מאוד, דרך מצוינת להעביר את הזמן. אבל אולי זה יכול להיות קל יותר להשיג אבני חן
אני אוהב לשחק את המשחק הזה, הדבר היחיד שיש לי איתו בעיה עכשיו הוא שהתקדמתי לנקודה שבה עלויות השדרוג, במיוחד סכומי החן, הן גבוהות מדי כדי להתקדם עם כמה אבני חן אתה מרוויח. אז אתה מגיע לנקודה מעופשת. אם המפתחים יורידו את עלויות השדרוג של החן זה יהפוך את המשחק לטוב פי 10!!!
משחק נהדר. טוב להרוג זמן וממכר מאוד! הגעתי עד לרמות קליפורניה בלי לקנות מטבעות. רק על ידי שדרוג המסעדה והעיצוב שלך תוכל להרוויח רובי קל. אתה יכול גם להרוויח אותם על משאית האוכל ועל השלמת משימות יומיומיות. משחק סופר מהנה. כשאתה לא יכול לעבור שלב אתה פשוט צריך להמשיך לנסות ולחכות ולהרוויח רובי על ידי צפייה בסרטונים החינמיים או על ידי שדרוג העיצוב. זה סופר כיף!
משחק מהנה.. הורדתי לשחק יחד עם הבת שלי. למרבה הצער, כמו רבים מהמשחקים בשוק, כדי להתקדם.. זה הופך מהר מאוד לתשלום לשחק במשחק.
משחק כל כך כיף, אבל קשה לשפר אותו. המשחק עצמו והקונספט כל כך מהנים. אני אוהב לראות את המסעדה שלי משתפרת מההתחלה הישנה והגסה ליוקרתית בסוף לאחר השדרוג. אבל כדי לשדרג לוקח עידנים להשיג אבני חן. זה כמעט כמו חוטף כסף לגרום לאנשים לקנות אותם. אתה צריך להקל על השגת אבני חן או לקבל פרסים גבוהים יותר עבור אבני חן.
ממש אוהב את המשחק. אבל זה מאוד מעצבן שצריך יהלומים בשביל לשדרג את המסעדה. זה יהיה ממש נחמד שיהיו אפשרויות חלופיות..
עדכונים תופסים יותר מדי זיכרון, וגוזלים מדי זמן. האפליקציה יקרה אם אתה רוצה להתקדם.
Cooking Diary® Ресторан и кафе Симуляторы dzo
משחק כיפי ממש מעביר את הזמן .
המשחק הזה מאוד משעשע, אני רוצה לבשל, כמו כן אני אוהב את הסיפור מאחורי המשחק שהופך אותו למעניין יותר עבור השחקנים
המסעדה הבריטית מתקשה בכך שלא אתן לי ללחוץ על הנקניק ואני מאבדת לקוחות בגלל זה. זה צריך תיקון קטן תפספס את הגרסה הישנה שלו בכנות.
אזהרה. מאוד ממכר
חמוד
ממש כיף! אחד ממשחקי הבישול הטובים ביותר. משחק כבר קרוב לשנתיים ועדיין נהנה מזה. זה קצת קשה להשיג אבני חן אם אתה שחקן f2p, אבל הם ממשיכים לעדכן ולהוסיף דרכים שונות להשיג אבני חן, וזה טוב! 5 כוכבים, תמשיך בעבודה הנהדרת!
אני אוהב את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה שיש לי היא אבני החן כל דבר אחר הוא נהדר, אבל אתה צריך אבני חן 4 כל דבר. אני חושב שזה יהיה טוב יותר אם אתה צריך רק אבני חן עבור הדברים הגדולים כמו עורות ושיער.
שלם כדי לשחק משחק!! הייתי מדרג את המשחק הזה ב-5/5 למעט ההיבט שאתה צריך להוציא כסף עבור אבני החן האדומות שאתה בהחלט צריך כדי לעלות את המטבח שלך ברמה. אם אתה לא מעלה את המטבח שלך, אתה לא יכול לעבור כמה רמות. בנוסף, יש מעט עד אין אבני חן שניתנות באופן חופשי בעוד שכל מטבח דורש יותר אבני חן מהקודם לשדרוג. אני עדיין מאוד אוהב את המשחק הזה חוץ מהסיבה האחת הזו. אם אתה לא רוצה לבזבז יד ורגל, אל תשחק במשחק הזה.
*אזהרה* עיין בסקירות האחרונות לפני ההורדה וקרא את כל הביקורות מאנשים שפתחו 3 חנויות או יותר! הגילדות לא עוזרות כי אתה עדיין צריך מטבעות, זה על כסף כסף כסף ככל שאתה רוכש יותר כך הם מקשים על הרמות לעבור. אתה רוכש בוסטרים ויהלומים כדי לעזור, אבל הם מסדרים את המשחק בכוונה כך שאתה מפסיד בכמה מטבעות או לא מאפשר לעבור אלא אם כן אתה משתמש במטבעות כדי להגדיל במהלך השירות ללקוחות. המשחק הזה קרע את כולם!!!
Cooking Diary® Jeu de Cuisine Simulation nnob
משחק ממש כיף! אני רק ביום הראשון וכבר התמכרתי. ממליצה
אהבתי אותו מהרגע שהורדתי אותו, אבל אחרי שפתחתי את האפליקציה שוב וקבלתי משלוח, אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר. אפילו לא כפתור ההגדרות. שום דבר. אני יודע שזה לא הטלפון שלי מכיוון שהמשחקים האחרים שלי עובדים בסדר גמור. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לפתוח מחדש את האפליקציה, להפעיל מחדש את הטלפון שלי, להפסיק את המשחק ולנקות את המטמון שלו בכוח, אבל אף אחד מהם לא עבד. אני לא יודע אם למישהו אחר יש את הבעיה הזו, אבל אני מקווה שזה יתוקן בקרוב.
אני אוהב את זה שאנחנו יכולים להתאים אישית את הדמות שלנו, אני אוהב משחקים שבהם זה תכונה, לא היה לי את המשחק הרבה זמן, אבל עד עכשיו הכל טוב.
שילמתי על חלקים מהמשחק והם פשוט נעלמו. יצרתי קשר עם החברה ועדיין אין מילה, כסף בחזרה.
משחק מדהים .. משחקת בו קבוע ! אשמח אם לא תהיה חובה לפתוח מסעדה חדשה לפני שסיימתי את כל השלבים במסעדה הקודמת .. זה ממש מבאס
שלם כדי לזכות למרבה הצער...זה כיף גדול אבל אתה תוציא לא מעט $ כדי להגיע רחוק.
הרבה עבודה הושקעה במשחק הזה והוא מהנה בהתחלה אבל בסופו של דבר זה הישג של כסף. לא מהנה בכלל אחרי הרמות הראשונות. מפתחים אומרים שהם לא יכולים להסיר ביקורות אבל זה הניסיון הרביעי שלי לפרסם אחת.
ממש כיף
Cooking Diary® Masak masakan Simulasi ltd
אנא שלחו לנו עדכון בהקדם!! השגתי את המשחק ואני מת להיות תקוע רק לשחק באותה מסעדה שוב ושוב כדי לעזור לגילדה שלי ולהשיג הישגים!
Eventide 3: Legacy of Legends Seikkailu zadg
אוהב את המשחק שיחק הרבה זמן. אבל מאז העדכון החדש היום האפליקציה ממשיכה להיסגר מעצמה. הסרתי והתקנתי מחדש זה ממשיך לעשות את אותו הדבר ;(
Cooking Diary® Restaurant Game Simülasyon fae