Post by tidisensimoo on Feb 21, 2022 1:47:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor pénz ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Beholder 2 Lite রোমাঞ্চকর yfpb
hűvös, kivéve, hogy a legkritikusabb időpontokban lefagy. a golyók folyamatosan mozognak, de nem tudsz tüzelni.
Nagyon szeretem legtöbbször az ágyú magától leköpi a golyókat!!!! És irritál engem. Aztán vége a játékoknak, ami nem fair! Nem tudom kontrollálni az ágyú köpését!!!
Az ember könnyen elakad és unalmassá válik.
Ez a játék annyira addiktív, és valóban segít a szem/kéz koordinációban. Mióta felfedeztem, le vagyok ragadtatva. Semmi olyan problémám nem volt vele, mint amiket néhányan más véleményekben említettek.
A hirdetések nem olyan rosszak, mint a be4, csak több életre és teljesítményre. Ez rendben van a zuma bosszújának alternatívája. Néhány nagy probléma is. Minden szinten átváltoztak az életet felemésztő szintre, szemben azzal, hogy csak mi hal meg, vagyis várnia kell a feltöltésre vagy a fizetésre, ami elfogult a szegényekkel szemben. Ne vásároljon power up-ot, hacsak nem szereti a pénzt pazarolni. Van egy hatalmas hiba, ahol ellopják őket tőled. játékot válasszunk, majd a U die be4-et használhatjuk, kevesebb, mint egy miliszek, de eltűnt a készletből. Véletlenszerű játék összeomlik a hirdetések alatt
9,99 dollárt fizettem a hirdetések eltávolításáért, de minden szint után továbbra is felbukkannak. KÉRJÜK MEGJAVÍTÁST
Remek játék időhúzásra. Elég kihívást jelent. Sok adalék.
Túl sok eladás. A játék nehézsége szinte lehetetlenné válik, hacsak nem veszel több bombát stb.
Ez egy jó játék, nem panaszkodhatok... köszönet a zooma csapatának
A hirdetések Túlságosan tolakodóak, és bosszantó, hogy nem lehet csak úgy játszani a játékkal. Kényszerített bemutató. Arra kényszerít, hogy gyakran feladja a hirdetéseket, és megnézzen egy videót, amelyből nem tud kihátrálni. minden szint között erre kell kattintanod, vagy igényelned kell, vagy meg kell nézned egy hirdetést, vagy csinálnod kell valami mást, ami elvonja a figyelmet.
Túl sok hozzáadás Mindig hozzáad minden más játékhoz. Ezután meg kell vásárolnia vagy fizetnie kell, hogy le tudja venni őket. Nem érdemes letölteni
Jungle Marble Blast የተለመደ zpa
Szórakoztató, de nem gond nélkül. Élveztem a játékot, és tisztességesen eljutottam a 250-es szakaszig. Alapvetően az, amit elvársz egy ilyen típusú játéktól. A játék nem túl bőkezű, mivel a játék pénznemében van, és 2 különböző előfizetés vagy csatabérlet próbál rád nyomni. A hirdetések nem túl rosszak a játékban, szóval ez nem volt probléma számomra. A legnagyobb problémám az volt, hogy legalább egyszer úgy tűnik, hogy a játék lefagy rajtam, és egy galaxy s9 -t futtatok.
Miért lett lassabb a labda elengedése/lövés, amikor frissítette a játékot? Meg tudod javítani vagy elkészíteni, hogy be tudjam állítani a golyók kioldását. Túl lassú? Magasabbra értékeltem volna, de ez jelentősen csökkenti, mivel bizonyos táblák teljesítéséhez sebességre van szükség.
Túl hamar nagyon nehézzé vált.Én pedig élvezni akarok egy játékot,nem bosszankodni.
Annyi hirdetés, még akkor is, ha megpróbál egy szintet teljesíteni. Az alkalmazás törlése emiatt.
nem játszhat a játékkal, mert a főoldalon lévő hirdetések blokkolják a vezérlőket.
Kicsit trükkösnek tűnik, nem akarok ládákat keresni vagy minijátékokat játszani, csak labdákat akarok lövöldözni más labdákra, amíg el nem fogynak. Azt hittem, ez az eredeti, de nem az.
Holy friggin Ads! Ne töltsd le, hacsak nem szeretnéd, hogy a játékban töltött idő felét a hirdetések emészsék fel! A játék szórakoztató volt, de nem éri meg azt a sok értéktelen reklámot, amelyet el kell viselnie.
ez a játék szórakoztató, de drága. 20.00-at költöttem 2 nap alatt, ez elveszi a szórakozást.
Ez egy nagyon kihívásokkal teli játék. És szeretem a nagy kihívásokat. Különösképpen nagy kihívás.
Szeretem ezt a játékot! elmúlik az idő, de 30 percet várni az élet visszaszerzésére túl hosszú. szerintem életeket kell várni.
Szuper
Jungle Marble Blast Diverse lqwm
Időbe telik a letöltés, és nincs hozzáadva.
Eddig jó. Sokkal jobb, mint más játékok, mint például a MobilityWare Solitare, amely folyamatosan szánalmas hirdetésekkel bombáz.
Nagyon tetszett...majd a végtelen játék 6 életre és bosszantó várakozási időre változott, mint a többi játék. Hozd vissza az eredetit
A játék fantasztikus, nagyon félelmetes, de egyes szintek egyszerűen lehetetlenek, kérjük, tegyen valamit
Ez egy nagyon érdekes játék...egyes szintek nehezek... 4 napot töltöttem az 53-as szinten
Könnyű
Gyors játék, ami sima is. A rengeteg lehetőség és nehézségi szint nagyszerű.
Nem rossz!
Jungle Marble Blast Ajanviete qxz
a játék rendben van. de túl sok hirdetés. körülbelül 10 perccel azelőtt játszottam, hogy a hirdetések eljutottak hozzám. most épp eltávolítani készülök.
Vettem egy érmét, de még nem kaptam meg az érméimet, és a pénzt kifizették.
Rengeteg reklám, annyira idegesítő....
Tehát ha offline is játszható játékot játszol – Az állandó hirdetésektől való megszabaduláshoz csak kapcsold ki a WiFi-t játék közben… Nincs több hirdetés – amíg vissza nem kapcsolod a WiFi-t vagy az adatátvitelt 👍👍👍
Véleményem szerint a legjobb ingyenesen elérhető Blast játék, rengeteg hozzáadott elem nélkül, ami miatt elveszítem a kedvem a játék iránt. A legjobb